1. Ilici si-o cam cauta cu luminarea … Nu i-a fost suficienta ploaia de monede si vorbe grele din Cimitirul Eroilor . Ieri dimineatza , a luat si niste oua clocite la purtator …. cred ca stia batrinelul ala care l-a facut pe Papasha ce ris , ca Tante Nina a ramas fara oua pentru cozonac de Craciun .

2. Am vazut in Parlament , odata cu sedintza comuna a celor doua camere , de votare a programului si a noului guvern , cum intr-unul din balcoane a aparut „organizatia” Militia Spirituala …. a PNL ! Un grupuscul demn de „Garda de Fier” liberala , frumos hranita la „tzitza” lui Patriciu si bine organizata de niste baieti civici sau istorici ….. si isterici , desigur !!! Dar asta abia dupa ce penalii liberali au ajuns in opozitie.

3. Am mai aflat si cum se fac banii albi , miliarde , din cauza unor „scapari” ale legilor votate de parlamentari .
Desigur ca aceste „portite” prin care statul este fentat si furat au intotdeuna scuze si obiective nobile.
Astfel , declaratia de avere a unui tinar deputat pesedist , intinsa pe 72 de pagini , ne arata ca individul respectiv are in proprietate ….. atentie !!! …. 1599 de locuintze , construite pe „persoana fizica” .. „adica care este ” , destinate vinzarii !!!!!
Acum va puteti da seama cum se fac unii romani , miliardari imobiliari iar statul roman ramine mereu ca …. proasta-n tirg ! Important este ca „persoana fizica” sa fie sponsor de partid , la greu ….

.

Despre instalarea guvernului Boc nu mai amintesc , ca erau deja ceasurile 8 , trecute -fix !

Anunțuri