Trebuie sa recunosc cu onestitate : Oprescu asta e consiliat ca la carte de fostii propagandisti ai Secu si PCR …..
Pai , se se faca acum -acum anul de cind ai fost ales primar al Bucurestiului si sa te lauzi doar cu participari la Cartea Recordurilor , asta tine ori de „delirium tremens” -ul betivanului cu ficatul in pioneze (de care presa nu zice nici pas – ca doar „Doctorul” este alegerea „lor” pentru viitoarea campanie prezidentiala) ori de o bascalie fara seaman , pe care „baiatul de baiat” crescut „dupa vilele gri” din Primaverii , ne-o serveste rizind minzeste si inca sa te bucuri de o imagine publica buna , chiar si cu ajutorul „tonomatilor” mogulilor , asta chiar este o performanta !!

Dupa ce a praduit din buget citeva sute de milioane bune , oferind gratuit” costume” de Mos Craciun la tot cartierul , doar-doar vor pune botul peste 4000 de crestini amariti , Oprescu vrea sa ne dea si cirnat la tot orasul : cel mai lung – peste 2 KM – …. iar , ca sa ne treaca de greatza si putin tort Diplomat , ornat tot cu frisca la metru !!!!

Culmea este ca pina si vremea tine cu vasnicul colectionar de recorduri mondiale .. suntem aproape de Revelion si abia astazi au cazut -doi -trei fulgi de nea , razleti , prin Bucuresti …

Eh ! Unde-s zapezile de altadata , ale Videanului ??
Alea da , vremuri … puteai si tu sa-ti descarci nervii pe primar , daca-n doua zile nu cara cu basculanta toata zapada din Bucuresti !!
Unde mai pui ca nu dadea nici robe rosii de Mos Gerila si nici cirnati si tort la metru …..

Si ce daca aveam acum terminata pasarela de la Basarab ??
Ce , noua ce ne dadea ???

Reclame