Asta-i viermele ticalos , care a omorit un om nevinovat , pe trecerea de pietoni si a fugit ca un las jegos si nemernic de la locul faptei , lasind o femeie sa „plateasc” in locul lui , primind plata banilor murdari ai lui tacsu ……..

Asta-i fiul sifonarului Sorin Rosca Stanescu , o „pizda masculina” ordinara si ticaloasa , ca si tacsu , turnatorul abject !

250px-mirceastanescu

Se zice ca nu-i bine sa pui in circa copiilor , faptele cele ticaloase ale parintilor !!

Si uite ca , tot mai mult , in societatea asta paranoica si nenorocita , ivita din smircurile comunism -securitatii nationaliste in care turnatorii si criminalii au dobindit averi uriase doar profitind de vechiul P.C.R (pile , cunostinte , relatii ) se verifica tot mai mult vechiul proverb romanesc – „aschia nu sare departe de trunchi” !

Pe „Stanica -Santaj” , poreclit astfel ca o adaptare moderna dupa celebra butada dedicata de Iorga lui Pamfil Seicaru , „SR-Sifonarul” cel dovedit cu acte si stat de plata ca pe timpul lui Ceasca dadea in git la unitatea antiterorista USLA a Securitatii , nimeni si nimic nu l-a impiedicat sa fie editorialistul unui ziar central sau formator de opinie la televiziunea fostului placintar-puscarias SOV (alt indragostit de vechea Securitate) sau prieten de sezlong , plaja si piscina cu alt „dalmatian” , petrolist si miliardar , caruia tot vechea Secu (la brat cu citiva „pensionarii” din CIA) i-au facut cadou rafinaria Petromidia , ca apoi s-o imparta intre KGB si CIA …..

Astfel , jegul penal SRS , sluga slugilor fostei Secu , a crezut ca ticalosia cu care si-a strins bani albi pentru zile negre o sa ramina nepedepsita …
Ba mai mult , progenitura oligofrena a lui SRS , un biet idiot , nascut cu un grav handicap mental , a ajuns pina si in parlamentul Romaniei – adus , pe rind , ba de PD-ul lui Basescu – ba de PSD -ul lui „nici noi nu mai stim citi suntem” !!!

Si , cum bietul oligofren se stia acoperit si aparat de jegul uman de tacsu , care putea (la o adik) sa santajeze si sa dezinformeze (prin fitzuicile de presa unde scria sau la televiziunile unde mininca regulat kakat cu polonicul ) nenorocitul a omorit un biet om nevinovat , pe o trecere de pietoni , si A FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI CA UN NEMERNIC LAS SI FRICOS , FARA REGETE SI FARA REMUSCARI …..

In locul lui ,extras repede de la locul faptei de o masina de … Prahova , a fost adus cineva din „famiglia” SRS , o curva proasta si nemernica , care doreste (probabil pentru bani multi ) sa-si asume moartea acelui biet nefericit .

Si macar daca cineva ar plati pentru acest omor …
Martorii care declarau ca la volanul masinii era oligofrenul de fiu al SRS-ului au inceput sa se dea „la fund” iar pe nemernic l-au dus la recoltare de singe dupa 15 ore ( ca sa nu-l gaseasca baut )!!
Ba mai mult ……. am vazut in imaginile unei televiziuni cum bagaboanta idioata , care doreste sa-si asume vina in locul nemernicului emasculat , las si ticalos , cerea sa-i fie tras scaunul mai aprope de volan , dovada indubitabila ca (habar n-avea macar de comenzile elementare ale masinii) NU INDIVIDA CRETINA SI DISPUSA SA-SI ASUME O CRIMA PENTRU BANI SAU DIN AMOR NEBUN PENTRU BAIATUL „CIRIPOIULUI” , A CONDUS MASINA IN MOMENTUL ACCIDENTULUI …..
Cum in Romania , a existat un caz mult mai grav , al altei jigodii cu barbat Pork -senator este putin probabil ca bratul legii sa-l ajunga pe oligofrenul care a pus capat unei vieti , pe asfaltul unui Bucuresti in care alt copil de securist face concursuri de cirnati si de torturi … de parca toata tara asta a nimerit DE CEVA TIMP ,tot mai mult , in strinsoarea fostilor gineri de supleanti ai CC , copii si neveste de securisti de mahari peceristi din Primaverii , activisti de partid , scribalai ori turnatori jegosi la organele de presa ale fostului CC al PCR !

Reclame