Oricum , o informatie pretioasa pentru cei care nu-l mai suporta pe Ciorbea , noul analist politic al Realitatii tv , din cauza aparitiei caruia , multe din gravidele viitoare POTENTIALE beneficiare a „Legii Mamei” , au avortat spontan in ultima saptamina !! 😳
Si un mic sfat prietenesc pentru cei care vor sa plece la munca , „afara” : uitati de Spania , cel putin un an -doi , daca n-aveti talent sa cintati la un instrument -ceva ! 😆

.

Restricţiile impuse muncitorilor români au fost ridicate de Danemarca, Spania şi Grecia, dar numeroase ţări membre ale Uniunii Europene vor continua să le menţină pentru încă trei ani, relatează publicaţia electronică EUObserver citata de Mediafax .
Grecia a devenit ultima dintre ţările membre UE „vechi” ce au înlăturat restricţiile pentru muncitorii români şi bulgari, după Spania şi Danemarca, care au făcut acest lucru în decembrie.

Guvernul grec a ajuns la această decizie după evaluarea tuturor parametrilor. Cu această măsură, munca la negru va scădea în amploare (…)”, a declarat secretarul general al Ministerului elen al Muncii, citat de agenţia BGNES.

La rândul său, Spania a emis un comunicat în care afirma că „moratoriul (impus muncitorilor români şi bulgari) a fost nedrept şi inutil”.

Pe de altă parte însă, Marea Britanie, Germania, Austria, Luxemburg, Olanda şi Belgia au anunţat în ultimele săptămâni că nu vor elimina aceste restricţii în următorii trei ani, citând criza economică drept principal motiv.
(sursa : Mediafax)

.

Reclame