Discursul de multumire al lui Gabriel Oprea catre pesedistii ilfoveni , sositi sa planteze trandafiri in fata sediului PSD

.

„Va multumesc pentru tot ceea ce ati facut in aceste zile, in general -colonel pentru toata atitudinea dumneavoastra de inalta constiinta civica.

(…) Cu un sentiment deosebit de constiinta civica, patriotica ati simtit momentul dificil si cu o daruire exemplara v-ati aratat gata sa fiti solidari cu puterea mea , noua.(…) Exemplul dumneavoastra a fost plin de imbarbatare pentru toti cei de bine, care doresc progresul societatii romanesti.

Vreau sa va multumesc deci , pentru acest act de inalta solidaritate pe care l-ati demonstrat in aceste zile. (…) Cu ajutorul dumneavoastra au fost descoperite in subsolul cladirii PSD -ului: depozit de sticle incendiare, de droguri, de seringi cu care Mircea Geoana a injectat droguri unora din cei care stateau in sediul partidului , si armament.

La cladirea Asociatiei Titulescu , condusa de Adrian Nastase s-au gasit depozite de bite si de alte asemenea arme albe, lanturi si asa mai departe. In subsolul cladirii din str.Atena , domiciliul lui Ion Iliescu , s-au descoperit arme: 22 de pusti Jeco, dar care sint arme periculoase in asemenea conditiuni, si saci cu prafuri euforizante pe care probabil ca le-au tot folosit in aceasta perioada in sedintele de la sediul PSD .

Noi consideram ca raspunderea morala o au si unii gazetari gaozari , unii intelectuali liberali „de bine” , care au incitat in aceasta perioada (…) Eu vreau inca o data sa-mi exprim intreaga recunostinta, din partea populatiei Sectorului Agricol Ilfov , pentru prezenta dumneavoastra, utila si eficienta.

Vreau sa multumesc pentru spiritul organizat in care v-ati prezentat, in care ati actionat, sa multumesc conducatorilor dumneavoastra, primarului Pandele si conducatorului Gigi Netzoiu dar si celorlalti lideri , de la d-l primar Ontznu -PSD sect. 2 , care au fost in fruntea dumneavoastra, alaturi de noi, care ne-au ajutat in aceste zile. Deci va multumesc tuturor pentru tot ce ati facut in aceste zile.

(Aplauze si urale.) (…) Stim ca avem in dumneavoastra un sprijin de nadejde, cind va fi nevoie, vom apela! Sper sa nu mai fie nevoie sa apelam la dumneavoastra (…)”.

.
Va dau cuvintul de onoare ca din discursul initial , tinut in fata minerilor de Ion Iliescu dupa mineriada din 13-15 Iunie , dupa care am pastishat textul de mai sus , nu a trebuit sa modific decit 10-15 cuvinte … Puteti sa verificati ! 😆

Cum zicea cineva : Intarita-i drace !!! 👿

Reclame