Pentru inceput sa vedem la ce concluzii a ajuns comisia speciala , desemnata in vederea analizarii modalitatilor de reformare a actualei Constitutii , nascuta DOAR pentru folosintza personala a emanatului Iliescu si cam pe unde ne aflam noi , ca tara , in comparatie cu distributia centrelor de putere in diferite organizari statale din intreaga lume ….. :

.
73991922nr4

.NOTA:
Trebuie sa marturisesc ca am intrat in posesia acestei schitze , dupa ce consilierul prezidential Catalin Avramescu si-a pierdut mapa cu documente secrete , in fatza Palatului Cotroceni , mult mai atent la un studiu de antropologie comparata intre diversele triburi canibalizate din PSD ! 👿

Si iata si cele 10 „porunci” clamate cam in pustiu de Zeus , in fapt doar niste biete propuneri supuse spre analizasocietatii romanesti !!!
Propuneri pentru care , deja , tonomatii de serviciu din presa de comanda au reinviat cultul anti – personalitatii numindu-le ” Decalogul Dictatorului Basescu
.
1. Adoptarea unui regim semi-prezidential „coerent”

2. Definirea modalitatilor prin care se dizolva Legislativul

3. Un sistem unicameral

4. Eliminarea oricarui privilegiu al alesilor care comit fapte penale

5. Limitarea severa a reglementarii prin ordonante de urgenta

6. Un decupaj administrativ cu 9-12 judete ori regiuni si o autonomie locala veritabila

7. Recredibilizarea Curtii Constitutionale, singura care ar trebuie sa-l judece pe seful statului

8. Introducerea referendumului obligatoriu (Parlamentul este obligat sa adopte o lege daca a fost votata de cetateni)

9. Regandirea rolului si structurii CSM (garant al independentei justitiei)

10. Definirea tuturor drepturilor accesibile tuturor

.
Sa-l asteptam deci in zilele urmatoare, pe domul Bombo – invitat special la Irealitatea TV pentru a explica bizonilor cum se lupta el cu Dictatura basesciana dar si pentru a pune , in sfirsit , atit pumnul in pieptul Dictatorului cit si toate punctele pe .. zi !

.
copyof12kq5

Reclame