Vă amintiţi de refrenul cu consensul?
Consens, consens şi iar consens.
Chemarea paternalistă a lui Iliescu adresată poporului ascultător pe tot parcursul mandatelor sale de preşedinte al ţării. Nu poate spune nimeni că apelul său a sunat în gol! Că n-a fost susţinut, voluntar şi involuntar, în intenţii şi acţiuni, începând din 22 decembrie 1989.
În contramanifestaţii. La mineriade. În plantarea de flori pentru a şterge sângele şi a curăţa locul de “golani”.
Sprijinit să înfiinţeze fabrica de diplome de revoluţionari cu drepturi şi privilegii. Şi apoi institutul revoluţiei. Ajutat să falsifice istoria. Să-i spuie justiţiei “măi dragă”. Aplaudat în oprobiul aruncat asupra “măi animalelor” care voiau să afle adevărul despre morţii aşa-zisei revoluţii.
Ca şi în răbufnirile de furie asupra celor aduşi la disperare de o justiţie imorală. Dar mai ales apreciat ca incubator perfect pentru clocirea jafului naţional. Pentru demontarea metodică şi sistematică a activelor, pasivelor, colectivelor, productivelor, arhivelor pentru a fi preluate şi urcate în căruţele proprietarilor revoluţiei.
Protectorul atent la soarta celor amărâţi n-a precupeţit nimic pentru a susţine cu recunoştinţă, capitalismul sălbatic al cumetrilor de stânga şi de dreapta, fără discriminare.

Dar dintre toate, cea mai reuşită realizare în materie de consens s-a dovedit a fi mărirea colectivului de cumetri. Aşa-zişii inamici politici înfrăţindu-se la aceeaşi masă. Şi pe sub masă. Şi asta nu e tot, cum ar spune cei de la teleshoping.
Odată cu această genială consensualizare s-a produs firesc şi deplasarea magnetică într-acolo a cumetrilor din media şi din stufosul aparat de administraţie şi consultanţă. Cum să scape un asemenea ospăţ ?

Cine şi-ar fi imaginat, însă, că onorabilul strateg va arunca consensul peste bord ca să instige deschis la revoltă politică ?
I-auziţi ce spune cumătrul onorific al PSD ,supărat foc din motive de revizuire a Constituţiei şi de reluare a Ordonanţei anticumul, ca proiect de lege:

“Voi incita toţi miniştrii şi parlamentarii partidului nostru, pentru a respinge un asemenea proiect”.

Mai comentati ceva ?

.Nora Damian

.
Update : Ati auzit , desigur – dupa „marturia” idiotului diversionist ajuns sluga prea-plecata a lui Felix , Elvis Saftoiu , cum ca Basescu stia ce discutau , la telefon , Iliescu cu Geoana – reactia prompta a bolsevicului criminal care i-a transmis presedintelui tarii … „sa-i fie rusine” !

Ei , ati vazut voi , in viatza voastra , o mai mare nerusinare decit vorbele acestui nenorocit criminal , care a facut DE RUSINE , CU MINERIADLE ORGANIZATE CHIAR DE EL , CHIAR ROMANIA ???

Anunțuri