Fiindcă Thoru e plecat cu treburi urgente iar Reddog este invoit motivat din tura de asta seara  –  și-am rămas singuri acasă  –  e cel mai potrivit moment să ne facem de cap cu o rețetă pe care am furat-o (ce vă închipuiați??) de la … o mătușă săracă și cinstită care n-a lăsat moștenire nepoților ei decît o amintire frumoasă. Așadar … :

Suflé de OO

sufle

Ingrediente

 1. ouă (cîte vreți), dar să fie neapărat n u m ă r a t e
 2. 1 bucată bunkăr bine antifonat și izolat electromagnetic,
 3. 1 și 1/2  reproducere din pictori celebri, (puteți exagera fără grijă),  – păstrați originalele! –
 4. după gust brățări dacice de bună calitate (de preferință recuperate de la cocalari interlopi),
 5. 2 containere de chinezării, cît mai diferite, foarte folositoare în casa omului (gen creioane chimice), nu-ntrebați de ce. Să fie!
 6. 3 linguri și jumătate termopane, numai de-alea compensate (fără facturi), se găseau proaspete prin piața Victoriei înainte de criză, curtea de la Haga sau guvernul motorizat
 7. 1 bucată mătușă de tipul zambaccian sau cornu să dea volum (ingredient secret – folosiți cu maximă discreție și veți avea un suflé numai pentru voi)
 8. 1 ceașcă constituție de cîrpă kaghebistă din care (atenție mărită!!!) scoateți cam două lingurițe (ce-i prea mult nu-i sănătos),
 9. 1 bucată ComisieJuridicăCameraDeputaților sau deloc pentru același rezultat
 10. 1 bucată DanielMorar nepredoiu defel ca să-nchege bine amestecul sau, dacă nu vă pasă ce iese sau dacă iese ceva, 200 de Amariei luați la întîmplare
 11. chiftele și portocale într-o plasă transparentă de plastic

Preparare Se scot ouăle din bunkăr și se dau la fiert în Comisie dar nu prea mult că prind miros. Se scot reproducerile de pictori celebri la un loc cu brățările, containerele, termopanele + celelalte și se așază la vedere pe masă. De mătușă nu avem de fapt nevoie. Am băgat-o așa … de ochii vecinilor prea curioși. O puteți totuși păstra în cazul că, se știe deja, și dumneavoastră puteți ajunge într-o asemenea situație. Se curăță ouăle prin lovire unul de altul și cu celelalte ingrediente. Se amestecă bine cu DanielMorarul deasupra oalei pînă începe să răsufle. NU fierbeți pe foc tare că se prinde la fund!!  Conținutul va avea consistență doar pe blog, servit în casă tremură ca piftia. Dacă devine acid scoateți punga cu extras de DNA de la sertar. Va deveni bazic. La final se dă la rece pe un grătar (cu bare de preferință verticale).

N-am folosit ingredientul 11. Corect. Se folosește de obicei după dar nu-i obligatoriu.

Se consumă numai cînd vine UE în vizită și vreți să-i rupeți gura cu o mîncare stilată dar, ca orice mîncare de acest fel, de un gust îndoielnic.

Să vă puneți pofta-n cui!


Vă invit să completați această rețetă și cu alte mirodenii pe care, ca un bucătar stîngaci, am uitat să le amintesc.


Pentru spor la batalia cu OOOOle, click pe „POP-OUT PLAYER”, se deschide o fereastra noua separata si acolo aveti zdranganeala de acompaniament. „Long Road Out Of  Eden” . O puteti lasa deschisa si sa reveniti sa bateti acilea pana faceti spume. OOOle.

Reclame