Nu sunt profesionista in manuirea cuvintelor ,ma incumet totusi sa sper la intelegerea voastra si in pofida exigentei de care veti da dovada, sa consemnez un eveniment ce va avea loc in prima duminica. Vor avea loc alegeri pentru primaria Clujului,cel mai bine plasat candidat fiind pedelistul Sorin Apostu,contracandidati liberalul Marius Nicoara si pesedistul Teodor Pop Puscas. Toti trei sunt personalitati marcante ai urbei noastre, Sorin Apostu este insa continuatorul realizarilor si proiectelor edilului Emil Boc,actualmente premierul Romaniei.

De ce doresc sa va impartasesc miza acestui scrutin? Pentru ca,timp de 12 ani am suferit imbecilitatea manageriala a fostului edil Gh.Funar, cand in loc de evolutie am avut parte de stagnare. Nu insist asupra propriilor noastre greseli , a faptului ca din cauza unui extremism bine dirijat am fost blocati si mai greu ne-am regasit identitatea de autentici europeni. Am recuperat timpul irosit sub bagheta magica al primarului Boc. Clujenii stiu cine este S.Apostu si care sunt ofertele sale. Imi ingadui sa va prezint cateva si sa va rog sa comparati cu cele pe care le cunoasteti din localitatile voastre.

Unele sunt derulate deja, altele in faza de proiect. Din punctul meu de vedere merita atentie deosebita:terminarea centurilor de ocolire si a tronsonului din autostrada Transilvania, semaforizarea unor intersectii, modernizarea mijloacelor de transport -autobuze, troleibuze-(tranvaiele au fost inlocuite cu altele silentioase), parkinguri supraterane in toate cartierele, spital de urgenta in Manastur(cartierul meu), Filarmonica, modernizarea campusurilor universitare. O realizare de anvergura va fi reabilitarea Bailor Someseni, de interes nu numai local, ci si national si international. Nu sunt de lepadat nici proiectele ecologice: doua rezervatii in padurile Faget si Hoia si depozitul pentru depozitarea selectiva a deseurilor , conceput in parteneriat cu Cons.Judetean, al carui presedinte este democrat-liberalul Tise. Daca scrutinul va fi favorabil , vom avea o echpa de tineri talentati si buni gospodari.

Nu pot incheia, inainte de a va spune si despre nemultumirea ce ma incearca. Ca peste tot in tara, si aici, e prezenta denigrarea si circula cu malitiozitate nedisimulata teoria papagalismului. Bocut este si azi vazut ecou al piratului, fara personalitate si un lider ratat de partid.Aceeasi politica i se aplica lui S.Apostu, papagalul premierului, baiatul de mingi, tzancul cu cas la gura, fara viitor in managmentul urbei noastre. Clujenii s-au invatat cu ocara si nu-i mai impresioneaza. Sa dea Domnul sa castige duminica pentru binele Clujului,a zonei Ardealului si a tarii intregi!

Dora


Update – Lansarea pe piaţă a unor „fluturaşi otrăviţi”

Reclame