V-amintiti de cei trei R !!!       Recuperare-Reciclare-Refolosire ???

In conjunctura asta 9, in care totul apre a fi fum de false esplozii pentru impresionat spectatoru’-leguma, au aparut in hainutze noi : Rocky-Rambo-Radu !

Si, conform traditiei, trebuie si  pretenu’ nost’ Radu, sa treaca la episodul urmator.

Filmu’ncepe asa cum e normal, cu globu’ pamantesc rotindu-se. Romania e si ea pe glob si se misca….se misca….pana ajunge dedesupt si cade in hau. Odata cu Romania se misca si sistemul educational-justitiar. El nu cade in hau, ca e deja acolo.

Dupa scandalul Lu’Burici de la Universitatea cea Crestina (cum isi mai bat astia joc de cuvantul cu pricina, dupa ce toti escrocii politruci si le-au agtzat sub coada !!!) si aventura lu’ Radu Cel Ambitios, se observa o reactie la nivel de sistem.
DA. ASA NU SE MAI POATE.
Trebuie luate masuri !!!!
Madam Kati, care a fost pusa in functia de Ministru al Educatiei chiar la respectiva institutie crestina, binisor inainte de a-si odihni oficial si legal posteriorul pe fotelul cu pricina, nu s-a prezentat in persoana dumisale proprie si personala, pentru a lua masurile cuvenite.
Au venit executorii. (aici putina muzica de Ennio Morricone, cu fluierici si muzicutza..)

1. Reprezentand probabil ceva din sistemul educational, a fost prezent la operatiunea de care va vorbesc domnul Ioan Muraru, care este (tineti-va de scaunele!!!) profesor de „elita si ambasadori” !!! Hihihi..hihi..hihi 😀  😀     Deci preda cursurile de „elita” si „ambasadorism”, care vas’zica !    Pe langa trebusoara asta mai detine fonctia de Avocat al Poporului…. din Andromeda, ca pe asta roman care-l si plateste de fapt, refuza sa-l reprezinte asa cum este normal, daca e sa luam de bun ce ne spune pretenu’ nost’ „judeledinromanica
„Muraru si-a pierdut biografia ante-decembrista si s-a reciclat cu totul in mare constructor al Romaniei post-revolutionare si parinte al Constitutiei.
Inainte de 89 preda la Facultatea de Drept din Bucuresti un Drept Constitutional a carui teza fundamentala era „superioritatea unicitatii puterii in stat”. Si acum se afla in cautarea acelei unicitati. Este cu totul penibil ca acest unul si acelasi om sa clameze „separatia puterilor in stat”.
Liga Studentilor l-a reperat imediat ca politruc nesuferit si l-a sanctionat exemplar. Iacobinii Ligii i-au cerut in 90-91 in repetate randuri demisia, dar Muraru a pozat in sincer convertit..”

2. In rolul de reprezentant al bratului ciung al justitiei a fost de fata domnul Nicolae Popa, Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, sectia „casare”.

” Între anii 1993-1996, a fost consilier prezidential pentru probleme legislative si juridice la Administratia Prezidentiala, fiind numit în aceasta functie de catre fostul presedinte Ion Iliescu.

În anul 1996, Nicolae Popa a fost numit de catre Presedintele României în demnitatea de judecator la Curtea Constitutionala a României, pentru un completa mandatul lui Ioan Deleanu, care demisionase. În perioada 2001-2004, judecatorul Nicolae Popa a detinut functia de presedinte al Curtii Constitutionale. Mandatul sau de judecator a expirat în anul 2004.

În anul 2000, a fost decorat de catre presedintele României, Emil Constantinescu, cu Ordinul „Pentru Merit” în grad de Mare Cruce.

La data de 12 iulie 2004, Nicolae Popa a fost ales ca presedinte al Înaltei Curti de Casatie si Justitie a României, desi nu îndeplinea cei 18 ani de activitate ca magistrat ceruti de lege. El a depus juramântul în fata presedenutelui României, Ion Iliescu, la 14 iulie 2004…”

3. Forta politica a Romaniei a fost exceptional reprezentata de ilustra prezidenta a PC, actualmente vicepresedinte al Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei, doamna Daniela Popa. Prezenta domniei sale s-a datorat probabil doar partial faptului ca e lovita de blondire, mai importanta fiind experienta acumulata in relatia cu justitia romana, cand si-a pus trupul scut in fata lanciilor DNA atintite catra Felix.

„…cercetata de procurori pentru fals în declaratii si pentru favorizarea infractorului, pentru ca ar fi comunicat DNA date nereale despre membrii PC, acuzati alaturi de Dan Voiculescu în dosarul privatizarii ICA……
…Daniela Popa, în functia sa de presedinte al Partidului Conservator, ar fi comunicat, în martie 2008, date nereale despre calitatea de membru al formatiunii politice a lui Sorin Pantis, fost ministru al Telecomunicatiilor în guvernarea CDR, care a fost si el trimis în judecata alaturi de Dan Voiculescu….
….Tot Daniela Popa ar fi dat date nereale despre Gheorghe Mencinicopschi, ….
…Popa ar fi furnizat informatii false si despre Jean-Catalin Sandu, de asemenea inculpat în acest dosar….”

OK.
Pai cine putea sa mai fie prin distinsa comisie, pe pozitie de aero-sef ????
Right !
SORIiiiiN      OPREeeeeSCU ! (acilea intra tobele si timpanele sa sparga timpanele)
Reprezentand….aaaaa…Aaaa…reprezentand deci….Aaaaa…
Aici pot doar incerca sa ghicesc ce mama dracu’ a cautat Oprescu acolo !!!!
Shtampile ?
Le-o fi terminat p’alea de la Primarie si l’a luat foamea.
Sau a venit in calitatea lui de…..doctor ?
Cam aiurea !
Aa ! Stai asa, ca asta nu se poate sa nu faca si pe profesorul pe undeva. Aia e. E coleg de breasla.
Sau prieten din copilarie….
Dar dincolo de pretextele astea eu am banuiala ca felcerul a auzit ca Ecaterina Andronescu a fost prezentata in campania electorala, studentilor prinsi cu arcanul in sala, drept „Ministrul Educatiei” !
Si iata, acum ESTE Ministrul Educatiei.
Prin urmare, pe langa labutza de iepure, potcoava din buzunaru’ parpalacului si cruciulitza de la Muntele Pathos, Halat-Alb s-a gandit sa treaca si pa la UCDC sa fie prezentat drept „Presedintele Romaniei”. 😛   😛   😛   Cine stie ? Poate se lipeste !!!!!

Bun.
Toata aceasta fauna, ca flora nu pot sa-i zic, a venit acolo’n par, si in urma scandalului sexual si a urmarilor violatoare despre care am vorbit acum D00 saptamani, a decis cu fermitate :
LA IMPLINIREA A 85 DE ANI DE  VIRILITATE AI PRESEDINTELUI INSTITUTIEI (fapt dovedit cu probe video) SI A 20 DE ANI MAJORI AI UNIVERSITATII (18 cu plus, numa buna pentru pus…), SE ACORDA „DIPLOMA DE EXCELENTA”.

Deci cine credea ca nu se intampla nimic in urma scandalului, s-a inselat.
Iaca se intampla. Domnul Lumburici este pedepsit cu diplome si distinctii de catre un conglomerat de personi cu functii importante in statul roman, personi intre care probabil exista o legatura pe dedesupt, ca pe deasupra nu se vede nimic logic.
Dupa „sanctionarea” asta drastica a celui ce si-a batut joc  de institutia pe care o pastoreste, de un intreg corp didactic si de el insusi, este de asteptat „recompensarea” celui ce si-a permis sa-l critice pe cel mai sus mentionat si medaliat.

Respectivul incepe, pe buna dreptate sa se intrebe in ce unitati de masura a timpului ar trebui evaluata incepand de acum, perioada lui de linistita normalitate.
„…pot sa spun ca traim intr-o tara moderna, libera si democratica, unde vinovatul dovedit cu probe solide este recompensat de catre institutia care ar fi trebuit sa-l sanctioneze, iar cel care isi permite sa denunte practicile de joasa speta dintr-o institutie este gasit vinovat. Un fel de „surprize surprize”, dar fara Andreea Marin…

Asadar, daca ar fi sa ne luam dupa relatarile din presa si dupa stilul de lucru al guvernantilor nostrii pe care i-am ales (chiar si cei care n-au votat au ales) anul trecut, dar si la alegerile anterioare, nu numai ca ne cam ducem de rapa, ci ne ducem dracu’ si nu stiu cine ne-ar mai scapa…
…spune Radu, pe buna dreptate AICI

Vestea buna ?????    Ca asta e situatia fericita in care PSD e vioara a doua, si major dezacordata iar lu’ PNL  i-au cazut toate PeNeLe ….
Imaginati-va situatia lui Radu daca era la guvernare PSD-PNL.

Vestea rea ??????   Ca nu e de acceptat ca portocalii sa fie partasi la thrilleru’ asta. Ceea ce fac indivizii mentionati mai sus, chiar daca sunt antiportocalii, trag dupa ei si PDL. Pentru ca vrand-nevrand reprezinta organisme majore in stat si au girul celor ce domina politic momentul.

Exceptie face desigur felceru’, care-si reprezinta numa’  ceata de aiuriti ce chiar cred in aplicatia suspendata a diametrului razant pentru curba unghiulara si care o sa se tot bage pe la toate cele decernari de hartii prostesti, dezveliri de O-beli-scuri, inmormantari si parastase.

Urmeaza fluiericiu’ de final si genericu’… cu nume…nume…nume… care curg din ecran si fac numa’  litere pe jos.

Viq


Update:

 1. Viq: A fost odata ca niciodata… Si va mai fi daca vrem noi !!! – prima parte
 2. Anca Simina (EvZ): Berceanu, scuturat pentru Dom’ Costel – adăugat de Dora
 3. Iulia Vaida (România Liberă): Alegeri locale sub monitorizarea jandarmilor – adăugat de Dora
 4. Costel Oprea, Mihael Balint (România Liberă): Modelul Pinalti face prozeliti: primar PNL, sef la PDL – adăugat de Loda
 5. Ziare.com: Romania lucreaza la arma nucleara, scrie un site rus – adăugat de Canadianul
 6. I.M. HotNews.ro: „Guvernul Privat”: Peste 150 de top-manageri, consultanti si reprezentanti ai societatii civile dau solutii autoritatilor – adăugat de Robin
 7. D.Tapalaga, L.Parvu HotNews.ro: Macel in PDL si PNL pentru europarlamentari de 7.000 de euro pe luna. Elena Basescu va candida – adăugat de Tzepelica (pe surse)
 8. NationMaster.com: http://www.nationmaster.com/country/ro-romania/cri-crime – adăugat de Canadianul
 9. NationalMaster.com: http://www.nationmaster.com/graph/cri_acq-crime-acquitted – adăugat de Canadianul
 10. Razvan Ilie (Standard.ro): Guvernul Privat – planul de afaceri al Romaniei pentru depasirea crizei economice – adăugat de Tzepelică (mult mai aplicat)
 11. Ziare.com: Cele trei Coduri din Justitie, adoptate de Guvern – adăugat de Robin
 12. Antena3.ro: Pasajul Basarab, salvat de Guvern. Executivul l-a declarat de utilitate publică – adăugat de Robin
Reclame