ciudaculgg3

Vad rauri de spume pe blogul unei inchipuit idiot si penibil , Ciutacu , preluate cu promptitudine de mediul online. E OK, se cheama informare, iar daca trustul Intact, in care semianalfabetu` asta kocalar maninca galeti de cacat de citiva ani de zile, nu raspunde, o sa fac eu, in nume propriu, in calitate de – vorba mea – alpinist la Mount Thor .

1. Boule cu ochii umezi , matale ai devenit celebru, prin gratia lui Basescu si amabilitatea inexplicabila a lui Buca-Tuca , fix datorita (de fapt, din cauza) fricii de pirnaie a familiei de magraoni din fruntea Trustului Intact. Daca astia doi nu te legitimau, in cadrul actiunii “muie Patriciu” a lui Basescu, in care tu ai fost doar unealta guresa si sugatoare care si-a primit rasplata prin promovarea ca redactor -sef la Jurnalul , azi impleteai laba la ciorapi fara calcai, la schimb cu Naomy si bulangiu` celalalt , pe la Dan Diaconescu Direct , prin studio.
2. Cu toti banii lu’ Felix si a pitzipoancei de fete a lui Voiculescu , Camelia – pirnaista , nu sari genunchiul broastei. Esti un tzigan prost si parvenit din tziganetul de pe linga Ploiesti , cu niste scoala pe puncte la particulara. Orice branduri pui pe tine, tot iti cade tarana din buletin. Te-ai nascut sa sari linia de tramvai 41 , de la Casa Scinteii , linie care nu curenteaza , boule handicapat

3. Ma doare-n cur (ca sa fiu exact, nici macar acolo) de conflictul tau (mai exact al stapanului tau de facto, Felix ) cu Basescu .
Din punctul meu de vedere, puteti sa va luptati pe afacerile cu energie ale „baietilor destepti” de la Grivco si sa va si bateti fizic, daca asta va inspira, pana va da sangele pe nas.
Dar invata dracului odata , gaozarule jegos (sau macar incearca) sa te comporti ca un ziarist , ca un om de presa , nu ca o chivuta cu mainile-n sold. Reprezinti , totusi presa din Romania!

4. Vad ca te dai „tonomat” in stanga si-n dreapta… si-ti si place postura asta , de tzucalar -sef , tzigan imputit ce esti !
Si tu si curvetele alea proaste de Gabi Firea sau Dana Grecu , pentru ca toti s-au prins ca voi sunteti doar niste biete slugi ale turnatorului Felix , care a dat ‘tzeapa’ Romaniei de milioane de dolari din conturi Securitatii si alae „firmei” Crescent ca sa-si plimbe „ciorile” lui Voiculescu cururile ’ late prin toata lumea ….. iar tu sa bagi in tine tone da cacat , ca intr-o magazie , la ordinul tziganului sifonar , Voiculescu , ca sa ai bani de o statiune turceasca , la vara , si sa publici pe haznaua-ti de blog , fotografii cu familia ta handicapata , la piscina !! eheeeeeee !! … Nici macar „tzaranii” – de care faci misto – nu fac asta , tzigane parvenit !

Ia sa vedem, mie ce-mi faci, imi iei boii cu ochii umezi , de la bicicleta?
Iti pui bodyguardul sef de la BGS sa ma sune acasa si sa ma cheme sa ma bata in fatza , la moll-ul din Militari ??
Sau pe dementul de Valentin Stan , sa-mi spuna ca suntem prea putini oameni cu leptoape , de valoare , in Romania , ca sa ne certam intre noi ……. „bloggerii” ?

Astept…

Reclame