Se dedica unei foste ziariste , pe care , odata -demult – o respectam cel mai mult , din toata breasla ……….. ❓

art_147561_1

Gata ! S-a sfirsit !

Bietului batrin istoric PNL , impaiat cu vata , formolizat in toate maruntaiele de coruptia conducerii centrale si locale si imbracat in costumul de moarte – cumparat de la solduri inca de acum doi ani – prin grija cioclilor PSD si a autopsierului politicii romanesti Ilici , brat la brat cu Patriciu , i s-a pus coroana de Crini pe piept si a fost coborit in cripta , linga PNT-cd !

Revad acum in minte , imaginile Parastasului National Liberal , transmise de televiziunile mogule pina la suprasaturare , ca un preambul al inceperii campaniei prezidentiale ale Florii Mortului , constient si el – si gaska care-l impinge sa candideze la presedintie – ca nici dracu` nu-l cunoste intre votantii din provincie ……. si nu stiu daca sa rid sau sa pling ….. ❓

Parca vad , deodata , doua filme de serie B , proaste ! Unul , in care timp de patru sezoane „Highlanderul” Moliceanu devenise Tariceanu – in mintea shoshonarilor de partid liberal si in urma „razboiului intre palate” repetat cu obstinatie de media tonomata …..

Iar celalalt , un film si mai prost – cu o papusa inerta dar stapinita de maleficul „Petrolist” , rea si vopsita strident , adica „Chucky” , marioneta cu breton si parul roshu , care-si injunghie stapinii in somn ….. sau la congrese extraordinare !

In ambele „productii” ,organizate de adevaratii papusari din PNL , RAUL SUPREM punea stapinire , prin descarcari electrice , pe personajul din film , aducator de nenorociri !
Higlanderului Taricean i s-a taiat , chiar de la la inceputul parastasului liberal , capul ! Iar papausa Cucky a facut necesarul sluj in fatza celui care a manuit-o , chiar impotriva prietenului sau cel mai bun , Tariceanu – „Highlanderul” scurtat acum de cap !! 🙂

Bietul Tariceanu !
Decapitat exact de catre aceiasi oameni care in primavara lui 2005 il chemau pe un ponton al unui restaurant din Snagov , impunindu-i sa joace in scenariul acelui film absurd , care trebuia sa sperie votantii Aliantzei DA , de stirpe liberala , cu mazilirea Tariceanului si spargerea PNL-ului de catre Basescu , in locul normalelor si naturalelor alegeri anticipate , alegeri care ar fi trimis PSD-ul in noaptea istoriei politice !
Insa Tariceanu a preferat sa-l tradeze tocmai pe cel care l-a facut prim ministru , a preferat sa minta -atit pe simpatizantii de buna credintza , liberali , cit si pe cei care votasera Aliantza DA in amintirea fostului lor partid de suflet , PNTcd – a preferat sa fie Arogantul II al politicii dimbovitzene ….. Tariceanu a tradat si a fost tradat , la rindu-i !

Soarta lui Iuda , de la inceputuri si pina astazi ……… In fapt ,”strategia” asta , menita sa tzina laolalta „ARIPILE” unui intreg partid liberal centrifug , dind o tzinta comuna de atac – Basescu – a fost (cum s-a vazut chiar acum , dupa patru ani, in discursurile celor doi candidati la sefia partidului) O MARE MANIPULARE SI O DIVERSIUNE SECURISTA CLASICA … si nu doar o biata strategie de Bolywood tziganesc – minciuna repetata la infinit pina cind au inceput s-o creada chiar si cei care au lansat-o , menita doar sa aduca „partidul -balama” , visat de Patriciu si Nastase , acolo unde trebuia , linga PSD si nu linga PD , unde ajunsese miraculos la putere in Aliantza D.A. prin curajul nebunesc al unui singur om – Basescu !

Mai vad in primul rind pe cel mai nou membru marcant al PNL : Petre Roman !!! Tot aud de la incropirea acestei aliantze de guvernare, intre PDL si PSD – bizare si contra/naturii , de la diversi idioti , fosti prim ministri cu ochelarii cazuti tamp in oala cu Ciorba reincalzita sau fosti geologi invinsi de „Servicii” si fugiti din politica la adapost tocmai pt. a-si salva progeniturile plecate in bejenie in Cehia dupa ce au traficat tzigari ASOS in colaborare tocmai cu „Serviciile” …….. ziceam deci ca aud tot mai des despre ‘”refacerea FSN” sub Basescu !!! 💡 Si ma minunez cind ii ascult , pentru ca respectivii uita ca FSN-ul a avut un tata , pe Ilici – dar si o mama , pe Petrica Roman ! Unde sa fie ASTAZI mai mult FSN , ma intreb ca prostul ?? 😉 .. si va intreb si pe voi , onest … ❓

Nu cumva FSN-ul original este cazat cu arme si bagaje tocmai in actualul PNL , laudat de aripa Ilici , cu Petre Roman cap de lista la Europarlamentare ??? ….. sau in casatoria fortzata de rezultatul votului de anul trecut , si acceptata de coniventza , intre PDL si PSD ????

Uite-l , chiar la catafalcul mortuar si pe cel mai „onorabil” liberal !
Quintus !
Are in buzunar , linga pixul cu care se screme sa incropeasca pe o hirtie citeva rime chinuite la adresa lui Boc , mandatul depus de Tariceanu !

Tot acolo – in buzunarul de la piept , acum multi ani , tinea si stiloul Flaro cu care devenise campion national la turnat colegi liberali la Securitatea din Ploiesti ! Are , ca si alt onorabil membru in comitetul de onoare liberal , Balaceanu Stolnici , inca tupeul specific fostilor turnatori la Secu si bolboroseste printre proteze , un fel de descintec diavolesc : „Ce au legat Bratienii – nici un om sa nu dezlege” !!!! ….. Ce poate sa fie o blesfamie mai mare decit invocarea spiritului Bratienilor , fauritorilor de tzara si PARTID LIBERAL ADEVARAT din partea acestui codos batrin , postat in poarta tractirului „penal” si libertin de astazi , pe post de presedinte de onoare !!!

Bietul Calin 😥 , cum zicea un alt liberal versificator pe holurile parlamentului , a ajuns acum „file de poveste” !
Dupa ce a fost invins si tradat de catre cei mai apropiati „amici” liberali cu papion european , nici macar n-a mai avut puterea si barbatzia sa apara in ultima zi de congres !
Nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu trist !

Alegerea lui CRIN ANTONESCU – acest frazeist gaunos si populist , putin atins la mansarda , lenes si fara fortza politica , cumparat de Patriciu inca de acum multi-multi ani , alegerea lui , deci , in fruntea PNL -ului decedat si plasarea lui ca adversar al Dictatorului , ar trebui sa ma bucure !

N-are nici cea mai mica sansa ,in comparatie cu Calin iar asta se va vedea inca dupa aflarea rezultatelor la europarlamentare !

Sunt trist insa pentru ca si ultimul partid istoric , incaput pe mina unei gasti de mafioti penali – cumetrii de capitalism cu pesedistii – a Paturicilor , Taricenilor , Petricilor Romani , Moregilor , Rusanilor , SOV-ilor si Felicsilor , a murit !

Sa-i fie tzarina grea , acestui PNL !
Si celor care au savirsit aceasta crima odioasa …

Reclame