Nu stiu citi dintre voi ati urmarit aseara , intrata intempestiv in programul de vineri al Realiatii TV , emisiunea intitulata „Editie Speciala” .

Eu am avut norocul /ghinionul s-o urmaresc , fiind curios asupra declaratiilor deja publice de a concura la sefia PSD , a invitatului anuntzat , Miron Mitrea !!

In loc de aceasta tema , trustul lui SOV , prin aceasta emisiune ( ca dealtfel si cea „moderata” de Robert Turcescu , cu o zi mai devreme , in care se dezbatea „decalarea alegerilor prezidentiale in Iunie , conf. unei pareri personale a lui Berceanu ) intitulata Editie Speciala , ne-a oferit un model perfect de diversiune si manipulare prin media !
Avind ca realizatoare o fosta sluga a lui Felix , Oana Stancu , plecata prin demisie si plina de draci si de frustrari de la trustul Intact al sifonarului securist , din cauza de micsorare cu 20 % a salariului si avind ca invitati :
– un actual slugoi al fetei lui Felix , Ciuvica , jegul fara caracter care a declarat ca Nastase a avut circumstantze atenuante – ba chiar a fost baiat bun – atunci cind a dat ordin sa fie ridicat noaptea , de pe strada
– pe Lidia Mitchievici , colivareasa sef-adjuncta a ziarului Gardianul , oficina care tzine legatura intre clanurile tziganesti de interlopi imobiliari (clanuri care-l au chiar pe seful patzachinei , Racoviceanu, in frunte ) cu „patatii” corupti din Politie si Servicii dar si cu arhivarii , grefierii si anumiti judecatori corupti sau fosti turnatori din cadrul Curtii de Apel Bucuresti
– pe deschizatoarea de lista a PNL , cimafaia nespalata de Norica Nicolai , mustind de ura ca Basescu i-a gasit dosarul de procuroare ceausista care baga la puscarie oameni nevinovati care furau boabe de porumb in buzunarele pantalonilor
– pe vircolacul PSD-ist Miron Mitrea , care se lupta sa-l detroneze pe Prostanac

Si astfel , in aceasta selecta componentza , cu partidele penale PSD si PNL strins unite (si reunite in studioul haznalei lui SOV) in ura lor de tip „322” impotriva lui Basescu , si avind mereu mingii ridicate la fileu de slugoii lor de presa , am asistat la un macel mediatic impotriva lui Basescu , reusindu-se performantza identica cu cea din „scandalul biletzelului ” ( in care Basescu ajunsese cel acuzat de .. tainuire ) ca pasajele scoase la lumina SPECIAL pentru folosintza presei in atacul asupra lui Basescu , de catre o judecatoare corupta si dusman declarat a presedintelui , Viorica Costiniu – sa se constituie in adevarate acuzatii , repetate mereu si mereu , ca sa ramina ceva din ele in mintea telespectatorilor , chiar daca presedintia si Valeriu Turcan respinsesera acuzatiile aduse lui Traian Basescu , fratelui sau…. sau , acum , chiar Ioanei Basescu , in mai multe comunicate de presa !!

Iata , pentru a demonstra ca au executat cu buna stiintza , o emisiune comandata de SOV si de partidele pe care le sustine , impotriva lui Basescu , aici trebuia sa fie inregistrarea emisiunii respective :

http://www.realitatea.net/emisiuni/editie-speciala_24152.html

Dupa cum se vede , emisiunea nu apare la inregistrari …. si , de fapt , nu mai apare nicaieri in site-ul Realitatii TV …. cum nu mai apar nici comentarii la aceste emisiuni inca din data de 25 martie , trecindu-se apoi la comentariul meu „test’ din aceasta dimineatza ……

Deci , ori eu am avut aseara vedenii , ori jegurile tonomate au ajuns la difuzarea si apoi eliminarea emisiunilor comandate politc , pline de diversiuni si minciuna , impotriva presedintelui tarii !

Dar , cum nimic nu ramine fara urme in ziua de astazi , probabil din neatentia unui „acar-paun” de la trustul lui SOV , am gasit un mic fragment de 10 minute , destul de anost si nesemnificativ ( este vorba de diversiunea introducerii Ionei Basescu in scandal , la schimb cu albirea lui Tariceanu -desi realtiile celor doi cu Popoviciu , sunt complet diferite ) in care demonstrez ca emisiunea EDITIE SPECIALA , DIFUZATA ASEARA LA REALITATEA TV , A EXISTAT :

http://www.youtube.com/user/realitatea

Asa ca , dragi prieteni , e lupta grea , fara sa ne mai luptam si noi intre noi !
Cine are urechi de auzit – sa auda!

.update : din dimineatza de azi , cind fragmentul avea doar 10 minute , vad ca acum a ajuns la 90 de minute …. Sper ca idiotii din Realitatea care au dat drumul la upload pe youtube , sa fi avut intreaga emisiune in calupul ala !

Reclame