După ce a dat lecţii de împletit şi de horticultură reprezentanţilor presei române, blonda de la PDL ridică ştacheta.
Când am văzut lăturile nistoreşti, stoarse după îndelungi eforturi direct din capul „scârbavnicului mădular”, stropşind fusta prospetei ministrese, mi-am zis : „Ia să vezi ce-i răspunde madama, când şi-o face timp între o întâlnire cu preşedintele Marii Britanii şi una cu reprezentantul regelui Obama !”

Mă uit prin presă : nimic.
Mă uit pă blogu’  ‘mneaei şi văz : „Paşte fericit!”.
Săru’ mâna.
L-am păscut deja.
Mă uit prin cele sute de comenturi. Câteva vorbe interesante ici-colo, sufocate de o grămadă de masculi ce amuşinează la pantofu’ de sticlă cu toc, doar-doar o trece şi picioru’ proprietar p’acolo.

Blonda de la PDL se încăpăţânează să facă chestii ce par să ţină de ..foncţie.
Măi, să fie !!!
Ba imn, ba clip promo, ba nuş’ce întâlniri de afaceri…
Că alea-s bune sau proaste, inteligente sau cretine, dar mai ales eficiente au ba, o să vedem repejor, că în turism efectele-s mai rapide decât în metalurgie.

Mă tot gândesc că dac-aş opri-o pe madam Udrea pe stradă şi aş întreba-o, aşa… direct… fără jenă :
– Măi doamnă, nu vezi că te-njură Nimicstorescu ?
Pe unde umbli ?

…aş putea primi răspuns impersonal şi oficial, de genul :

„Elena Udrea este prezenta la targul international de turism Arabian Travel Market, gazduit de Centrul International de Expozitii din Dubai – Emiratele Arabe Unite ……”

– Aha !
Adicătele la plimbare, la conced….

„Arabian Travel Market este cea mai mare expozitie de profil din Orientul Mijlociu. Desfasurarea ei in paralel cu Conferinta pentru investitii hoteliere creeaza premise importante pentru stabilirea de contacte cu potentiali investitori arabi, avand in vedere ca acestia si-au extins investitiile in Europa Centrala si de Est in ultimii ani…”

– Şi ce ? Domnu de la capătul blegului organ ‘ce că  Nutzy, spaima lu’ Nistorescu, nu munceşte ca Oprescu..

„…In cadrul întrevederii cu preşedintele Autoritatii pentru Turism din Abu Dhabi, Sheikh Sultan bin Tahnoun Al Nahyan, demnitarul emiratez si-a exprimat disponibilitatea de a crea in cadrul guvernului sau un departament special pentru relatia cu Romania, al carui principal obiectiv va fi acela de dezvoltare a relatiilor bilaterale in domeniul turismului…”

– Alooo !
Ce ma-nteresează pe mine de Sheikh Sultan bin Tahnoun Al Nahyan…. Cocoţat pă Divan…cu Capu’n Turban…. ?
Io-ţi zic de trebi serioase ce le freacă presa română, de astea ce zici ?

– „La intalnirea pe care am avut-o cu oameni de afaceri emiratezi, acestia s-au aratat extrem de interesati de investitii in turismul balnear in jurul capitalei Bucuresti, precum şi in turismul de litoral „

– Aha !
(Bună precizarea asta cu capitala !)

Aşezată pe vine, lângă bordură, madam Pippidigrabă cloceşte o mare ofertă pentru portocalii : DA ! Va accepta preşedenţia PDL, funcţia de Prim Ministru, pe cea de Preşedinte de Senat (prin cumul) pe cea de Preşedinte al Camerei Deputaţilor (după amiaza) şi candidatura la Preşedenţia României DACĂ ŞI NUMAI DACĂ Elena Udrea va fi dată afară cu şuturi în fund. Că ăla nici măcar fund nu e ca lumea. Da’ musai să i se răspunză degrab, că s-ar putea să se răzgândească.
Păi nu-mi rămâne alt de făcut decât să las altora mantia ridicolului cârcotaş şi să mă uit cum blonda de la PDL îşi vede de mers, în timp ce tufişele presei noastre, de pe marginea drumului, se zgâlţâie regulat.
Regulat şi sistematic în ritmul sacadat al deplasării domniei sale prin ciclica mişcare a membrelor inferioare, destul de superioare spre-a fi ţintă de plecare :
– Toc-toc-toc-toc….

PS.
DPDV turism, arabii din Dubai e băieţii ăia de scot bani cu escavatoru’ din nisip şi fac insule artificiale ce produc direct coroclei, având ca materie primă NEconsumabilă, apa, aerul şi cerul.

Viq

(&”R”UpdateTzepe) 😀

Reclame