Mai sunt 10 zile.
9.
8.
7……
A început numărătoarea inversă pentru europarlamentare.

Acum trei zile portocalele şi-au deschis uşile din virtual pentru cei ce pot şi vor să-i ştie.

Vă invit la :

1. http://www.pdl.org.ro/


2. http://www.euro-pdl.ro/

Unde în galeria media sunt video excelente.

L-am ascultat încă o dată pe TRU pe post de vorbitor în faţa unei mulţimi (ceea ce vă rog să mă credeţi de regulă nu e o bagatelă).
Şi-a ciufulit freza, lustruit sticlele şi a vorbit despre ce ştie mai bine : politicul din capul oamenilor şi omenii din capul politicii.
Excelentă achiziţie a partidului. E meritul partidului că a atras o asemenea persoană şi meritul lui TRU că PDL beneficiază de un asemenea suflu.
L-am ascultat iar pe Stolo. Şi-a tras fularul ăla ca Piersic, (ca şi Boc de altfel) şi a vorbit despre ce ştie : economicul de sub politică şi politica de sub PNL. Despre folosirea fondurilor europene pe care mâna întinsă ni le oferă să ne apropiem economic şi social de standardele lor, să nu -i mai „cotropim” cu hoarda şi să le păpăm lebidili.
Monica Macovei atinge şi ea aspectul atragerii de fonduri. Şi a celor actuale şi în perspectiva celor 350 de miliarde ce se vor aloca în următorii 5 ani la nivel european, cu formularea „…cei mai buni dintre noi trebuie să fie acolo, credibli, ca să aducem cât mai mulţi din aceşti bani acasă..”

3. http://www.euro-pdl.ro/blog/

5 „GREI” portocalii ai europarlamentarelor şi-au tras şi un blog separat de vorbeală cu noi-voi şi cine-o mai voI

Ce face în ăst timp concurenţa ?
De partea cealaltă a baricadei, acelaşi subiect al banilor europeni, este bălmăjit şi de concurenta doamnei Macovei, sub forma :
„…
de noi europarlamentarii depinde sa aducem fonduri pentru Romania. Vom fi alaturi de toti primarii care inteleg sa ia banii Europei sa-i aduca aici si sa-i faca sa contribuie la binele fiecaruia dintre noi. Noi am venit la dumneavoastra pentru a va ruga sa va ganditi la viitorul generatiilor viitoare, sa va ganditi la viitorul comunitatilor dumneavoastra si sa dati un vot pentru Romania si pentru sansa ei europeana
O spune o membră a sinistrului partid care a blocat în ultimii ani folosirea banilor deja oferiţi în aşa hal că ăia ne-au şi penalizat că nu i-am folosit !

„Să aducem banii acasă…!”, zice Monica.
„Să le luăm banii….. ! „, zice Norica.

Fiecare cât îl duce mintea, zic eu.

Viq


Reclame