.
Elena Băsescu va fi europarlamentar.
Sau cel puţin, aşa cred eu la acest moment.
De ce cred asta ?

A. Este cel mai mediatizat candidat în prejma acestor alegeri, chiar de către cei ce o vor dispărută de pe scena politicii !
Precum tocmai spuneam anterior, toate „articolele” tonomaţilor bat monedă pe trei nume care-s două : Antonescu şi Băsescu.
Băsescu e mai des decât ofilitu’ mai cu seamă că are două variane : Traian Băsescu şi Elena Băsescu.
Din cei trei personi menţionaţi, numai unul, Elena, este şi candidat la europarlamentare. Sunetele «Elena Băsescu» dimpreună cu literele respective se sapă în memoria oricui ceteşte, priveşte, ascultă, respectivele bla-bla-bla-uri.

B. Articolele care o beştelesc pe junioară, se plimbă aiurea pe o plajă goală, cuprinsă între peretele stâncos al Munţilor Crăpaţi şi valurile înspumate de la Marea Negare, doar-doar or prinde muşte cu polonicu’.
Oare ? Păi hai să vedem !
Motivele pentru care ameţiţii îi dau cu diftongii-n căpşoru-i de păpuşă Barbie, sunt CRE-TI-NE !
Au făcut blat şi cu colegii lor austrieci ca să preia aceleaşi gogomănii, de parcă aşa ar fi mai credibile, ceea ce de fapt îi tâmpeşte şi p-ăia. Cantitatea de prostie nu e restricţionată prin lege europeană şi circulaţia e liberă.
Ele sunt AICI şi arată precum urmează :
1.    – Buze pline.
Grav. Foarte grav. Să se taie şi să se dea la raţe. Să se stabilească urgent standard european pentru nondimensiunea buzelor fomeilor-parlamentari europeni de sex feminin, cu osebire a celor care nu-s bărbaţi, prin măsurare cu micrometrul, verificare cu cerculeţu’ sau testare cu cleştele de rufe. Dacă buzele pot fi prinse cu cleştişoru’, se menţionează în dosar „Marş la tac’tu’ şi spune-i să demisoneze” în trei limbi de veselă circulaţie (ex. nistorească, cetepească şi lucească);
2.    – Machiaj abundent.
De neconceput. Parlamentul European nu e naveta „Enterprise”, chiar dacă Norica Klingonika vrea fotelul acuşika. Norica arată aşa pentru că aşa e ea. Nu are nici o mască cosmeticală pe moacă. Cineva care se machiază abundent denotă aroganţă vestimentară făţişă (adicătele, pe faţă, care este), atitudine incompatibilă, imposibilă, inadminsibilă, incredibilă şi….alte bile, care nu are ce căuta la un asemenea for, penru că oricum nu ar avea ce găsi. Marş acasă. Să se spele pe ochi şi să-i spună lu’ tac’su’ să demisioneze naibii odată, că face peneleaua apoplexie în plexul solar (fiind vară şi sănşain oldeilong).
3.    – Nopţi în cluburi.
O anomalie strigătoare la cer, când toată lumea ştie că noaptea e îngrămdeala de pe lume, în timp ce ziua clubul e gol-puşcă, n-are nici chiloţi pe dânsul.
Să te duci noaptea la club, e culmea dezorientării orientative. Cum poţi orienta o Europă zăpăcită, dacă ai fost la club ..noaptea ? Noaptea tre’ să plângă-n somn cu vorbele „Tati, dă-ţi demisia, c-aşteaptă comisia”, nu să umble teleleu prin heleşteu.
4.    – Prietenia cu Hrebe Jr., fiul tatălui său, care e rival politic al tatălui fiicei sale.
Acţiune  încriminată cu vorbe de ghiers de însuşi Sheakespeare, părintele vorbelor, de Herodot părintele istoriei, de Hypocrates părintele doftoriilor şi de Băsescu, părintele Cotrocenilor. Duşmanii se moştenesc din tată-n fiu şi din mamă-n fiică, aşa că musai bărzăunul Hrebenciuc Cel Mic nu trebe să pună mâna pe EBA şi juma’ din împărăţie. Trebe s-o ia Marele Hrebe pe toată.
5.    – Fals în CV.
N-are studii în SUA, ci în US. Nu Uniunea Sovietică, (că aia deja se ofilise când a răsărit domniţa), ci United States. Diferenţa costă în faptul că docomentele e în americana mamii lor, iar „Statele Unite ale Americilor” e în româneşte, dovadă clară că e o mare neregulă. Iar pe diploma olive, nu scrie „Băsescu, leave !”. Deci e falş.
6.    – Nepotism  de tată la OTPDL.
Care e cu atât mai grav cu cât organizaţia aia o cam susţine împotriva tatălui, al fiului şi-al sfântului duh al blândeţii, conform căruia ar fi fost mai bine să mai aştepte cu intrarea în politică. Să facă măcar anii lui Paler şi moaca Noricăi, pentru o frumoasă reprezentare a perfomaţelor gereontologiei româneşti pe plan mondial în faţa nedumerită, elevat scofâlcită, a celorlalţi parlamentari europeni, care este.

7.    – Munceşte puţin şi câştigă mult –
..ea castiga acolo (la « Luxen ») 1.800 de euro lunar pentru patru ore pe zi in care introduce „niste date” in computer – aproximativ de zece ori mai mult decat ar primi cineva cu un alt nume de familie”. Gravitatea faptului rezidă din cele 17.999.678 de cereri înegisrate la MO pentru schimbarea numelui în „Băsescu”, fapt ce va declanşa cea mai mare creştere a nivelului de trai al unei întregi naţiuni doar prin semnarea unui document, destablizând economia europeană, care nu va mai şti cum o cheamă cu buletinu-n mână. (Diferenţa românilor până la 18 milioane, aşteaptă să se facă seară pentru depunera cererilor respective, din motive ştiute numai de ei. De ei, de noi şi de restul lumii)
8.    – « ..EBA a dus si la pierderea Alinei Mungiu Pippidi, care a refuzat sa participe pe lista PD-L la europarlamentare din cauza ei, .. »
Adică a dat-o afară pe madam Pippidica de unde nu era, penru că s-a băgat ea pe listele pe care nu este !! Am vorbit despre spectacolul cu pricina AICI, unde poate fi văzut în reluare fără să fie nevoie să repet. (Deştept netu’, mânca-l-ar tata de moţat).
9.    – Votanţii ei sunt tâmpiţi –
Susţinătorii ei au următoarele argumente : „din prostie”, „la misto”, „de frica lui tata” sau argumentul „de ce nu”.
Sursa : Campania Caţavencu, vârful ascuţit al bilei de atac prin rost-o-golirea trustului Realităţii cu cracii-n sus.

Din aşa-zisele « argumente » nici unul, dar NICI UNUL, de sămânţă, nu se ocupă de capacitatea ei de a face au ba faţă activităţii specifice unui europarlamentar. Adică de fapt exact ceea ce contează până la urmă. Nu pentru că EBA ar reuşi să convingă că va face faţă la ele cu cine ştie ce succese, ci pentru că pur şi simplu sunt tembeli. Pentru că de fapt ăsta era punctul reflexologic din călcâi. (Pentru cei care s-ar gândi ACUM să mai facă ceva : e târziu, copii ! A zburat puiu’ cu aţa.)

În atare situaţie, orice person nonfanatic, sub 30 de ani, va trebui să ţină cu dinţii de ştampilă, căreia numele Elena Băsescu îi va face discret şi tentant cu ochiu’. Ăla din frunte, nu de la ciorap. Şi, undeva între emisfere, neşte scântei încep să facă plici-plici…
„Băi ! Da’ de fapt şi la urma urmei, de ce dracu s-au legat ruginiţii ăştia cu moace şifonate, de EBA, mă ???
..mama voastră de boşorogi decrepiţi,…
….broaşte bipede cu bretele…
….’reaţi ai dracu’ cu melcii voştri !!!

NA !”

ZZBAaanGGGggg !

Şi gata.

Cât despre câştigul pe care ambiţioasa îl aduce PDL ca partid şi tatălui ce va candida pentru Cotroceni, s-ar putea să fie mult mai mare decât au sperat şi cei mai portocalii, dar despre asta vorbim după numărătoare.

Viq

Reclame