MounTThorMedia împlineşte azi fragila vârstă de o săptămână şi încă ne priveşte din incubator. Aşa cum era de aşteptat, primirea a fost bunicică. Evident că e nevoie de mai mult timp pentru a ne face o idee, dar începutul e promiţător. Aşteptăm în continuare intenţii de participare la grupa de „doici”, că dacă avem mai multe biberoane poate să crească. Poftă de mâncare pare să aibă.

Cu ocazia aniversării ăsteia deschidem MounTThorMedia-Arhiva, unde veţi putea accesa chestiuţele mai împortante ce au fost deja în program şi unde putem regla interactiv programul pe gustul livezenilor.

Aşa cum am zis acum două zile, azi căte ceva despre primarul Constanţei, Radu Mazăre, care s-a înşurubat în centrul atenţiei. L-am pus în coada unor secvenţe de la conferinţa piratului; am considerat că trebuie totuşi cunoscut.

La prima vedere Mazăre pare mai puţin important. Nu candidează la preşedenţie, nu e lider de partid, influenţa acţiunilor lui pare a se limita la comunitatea care l-a ales. Din păcate realitatea tocmai a demonstrat că lucrurile stau altfel, iar tembelismele unor asemenea personaje ne pot afecta la scară mult mai mare.
Cred că e bine să încercăm a vedea lucruri care să ne ajute a înţelege OMUL din spatele imaginii formate de comentatorii din media. Comportament, mod de gândire, caracter, şamd. Se spun multe de către alţii (sunt şi două clipuri cu tentă electorală, pentru care nu bag mâna-n foc, deşi sunt credibile) dar e interesant de văzut şi ascultat direct personajul, cu cât mai puţini intermediari.
Eu după ce am vizionat astea pot spune că am o imagine mai clară asupra individului. Iar faptul că este primarul ales al Constanţei, al doilea oraş ca mărime din România, (dacă nu s-au schimbat statisticile) în timp ce în capitală e primar un derbedeu de acelaşi calibru, mă face să cred că alegătorii sunt tare nelămuriţi. Chiar când e vorba de chestii ce le stau la nas.
Sau pur şi simplu golăneala dă bine la imagine !!!!!

Pentru mine nu e lipsit de interes că personajul este un duşman declarat al justiţiei din România în general, cu reprezentaţii ei de pe palierul unde justiţia vizează direct politicienii (Morar, Ţuluş..) şi al lui Traian Băsescu în particular, care ţine cu dinţii ca aceste structuri să funcţioneze.
Încercăm să găsim câte ceva cu Elena Udrea cât de curând, că se pare că începe dansul şi pe ministerul dumneaei.

Acilea un clip ale cărui adăugiri mi s-au părut superinspirate, dar care nu pot fi preluate ca atare pe teveul nostru.

Dincolo de adăugirile haioase, dacă eşti de bună credinţă, te poţi gândi : „Bă nene, da’ dacă ăsta are dreptate ? La urma urmei a fost ales primar de concitadinii lui. De mai multe ori !!! Şi dacă are dreptate, înseamnă că  Băse face poliţie politică.   Ceea ce e nasol !”
Pentru a putea avea acces mai uşor către adevăr trebuie să înţelegi cât mai bine cine e personajul.
Weekend plăcut !!!

Viq
**********************************************************************************

Reclame