În atenţia DNA

Tun liberal de 200.000.000 (douăsutemilioane) de euro

Liviu Nistoran a fost numit de distinsul domn Tăriceanu la 20 august 2008 şeful ANRCTI – Autoritatea Naţională de Reglementare în Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei (actualul ANCOM).

Spre finele anului trecut ANRCTI a achiziţionat (conform unor acte verificabile) echipamente analogice de 200 de milioane de euro, deşi se trece(a) pe tehnologia digitală.

Echipamentele analogice zac, aşadar, nefolosite, spre deosebire de banii utilizaţi pentru cumpărarea lor.

La data numirii lui Nistoran, Hotnews nota:

„Conform declaraţiei de interese, Nistoran este acţionar in cadrul unor firme active in domeniul telecomunicaţiilor, respectiv Televoice Grup, Net Com si Digital Pro.
Nistoran deţine, potrivit declaraţiei de avere postate pe site-ul Camerei Deputaţilor, un teren in Bucureşti şi două în Corbeanca, trei apartamente şi o casă de locuit în Bucureşti, o casă de locuit în Corbeanca şi o casa de vacanţă în Constanţa. De asemenea, el declara că are o colecţie de numismatica, tablouri şi ceasuri în valoare de 44.500 de euro.”

În aceeaşi ştire, se spune că „Nistoran a fost exclus din PD in 2007, pentru ca a refuzat sa voteze moţiunea de cenzură împotriva guvernului Tariceanu”.

Întrebarea care se pune acum este: nu cumva sunt prea mulţi bani PUBLICI RISIPIŢI pentru constituirea unei comisii parlamentare de anchetă în acest caz?


Gabhry_el

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

more about "Elena Udrea atacă", posted with vodpod


***********************************************************

Anunțuri