Pentru că doar cu o zi în urmă am avut drept subiect Republica Moldova, iar acum o săptămână am încercat să fim conectaţi la evenimentele de acolo folosind intens ceea ce a oferit portalul „UNIMEDIA”, se impune această ştire :

„În urmă cu câteva minute, portalul de știri UNIMEDIA a primit premiul de excelență în jurnalism, oferit de Forumul Internaţional al Jurnaliştilor Români, înmânat de președintele român, Traian Băsescu. Organizaţia a mulțumit astfel presei de la Chișinău pentru efortul depus în relatarea corectă a evenimentelor de la Chișinău după evenimentele de la 7 aprilie 2009.
Premiul a fost oferit de către Forumul Internaţional al Jurnaliştilor Români în cadrul Congresului Internațional al Jurnaliștilor Români, înmânat de către Traian Băsescu, portalului de ştiri UNIMEDIA, reprezentat de către Dumitru Ciorici, director executiv NMG.
Evenimentul are loc la Drobeta Turnu Severin, iar în cadrul acestuia participă mai mulți jurnaliști, inclusiv din R. Moldova. Sunt prezenți la eveniment și reprezentanți de la ziarul Timpul, Jurnal de Chișinău, Ziarul de Garda, APEL, API, CJI, etc..” – sursa UNIMEDIA

Viq
***********************************************************