Stimabila … persoană Năstase Adrian, de profesie „ministru-primministru-blogger” s-a supărat !
Vrea să pună dop la virtual.

De ce ?
Ehehehe !
Păi să le luăm pe rând :
.
1. Pentru că una din „“inventiile” marete ale campaniei lui Traian Basescu, din 2004, a fost gherila digitala..”
Corect.
Precum bine ştiţi exista o celulă de trosneală antizbang, recunoscută public, organizată pe linie de partid, cu sarcina clară de a intra pe site-urile şi bloagele cu politic la meniu  şi a pune acolo, pe masă, tot feliul de găinaţi.
Celula cu sediu în Kiseleff 10, este atestată documentar şi materialul poate fi desigur consultat. E adevărat că partidul cu pricina, NU e PDL ci PSD, iar dom’ ghinăral nu e Traian Băsescu ci… Miron Mitrea. Dar ce contează ?

2. Pentru că „…Asta permite oricui, sub adapostul unui pseudonim, sa posteze orice, sa spuna lucruri pe care altadata nu ar fi avut curaj. Poti sa dezvalui detalii necunoscute despre oamenii puternici fara sa te mai temi de ei. Poti sa atragi atentia asupra unor nedreptati despre care altii nu au curaj sa vorbeasca in ziare sau la tv…”
SuperCorect !!!
Păi se poate ????
Adicătele să bagi „Balada lu’ Adrian” de nu să mai ştie cine e „Minune” şi cine bloggăru’ ???
Asta trebe „reglementat”. Urgent.

3. Dar şi pentru că, mai ales „..In lipsa oricaror reguli, internetul romanesc este o tara a nimanui..”
.. ceea ce e de-a dreptul pur şi simplu !!!!!
Adicătele nu tu o poliţie mică-mică-mică….securiştii iau palme virtuale peste freză… Voiculescu e pus să repete pârţurile alea la infinit de oricine oricând şi oriunde !!!!!

4. „..Internetul poate fi un instrument periculos…”
Înţelegeţi boieri dumneavoastră ????
E PE-RI-CU-LOS !!!!!
Ceea ce, între noi fie vorba, mă face să dau o bere virtuală la tot salonul !

5…..6….7…8….. e blogul doamnei full de asemenea bazaconii interpretate în cheie de broască. Râioasă.
Fiecare frază de acolo poate fi un citat.
Pentru că oama gândeşte într-o asemenea gamă.

„Va amintesc ceea ce spun filosofii politici: esti liber atunci cand exista reguli care ii ingradesc pe cei care iti influenteaza libertatea.”
Aşa gândeşte persoana. Cum bine ştim a influenţa presupune a favoriza sau a împiedica, a ajuta sau a bloca… pe când „a îngrădi” înseamnă…. a îngrădi şi punct. Bombo vrea să îngrădească ce influenţează 🙄

Şi ca să nu ne lase-n ceaţă, Bomboneaua Sa, ne dă şi rezolvarea. Care e trei.
„Avem trei solutii:
– lasam sa se dezvolte aceasta “manelizare” a internetului, blocand sau micsorand astfel sansa oricui vrea sa participe realist la o dezbatere;
– o interzicem dupa un model nedemocratic, fapt de neimaginat intr-o tara libera;
– sau o reglementam democratic, asa cum se intampla in Occident, pentru ca responsabilitatea sa existe in orice spatiu de comunicare in care cineva doreste sa se manifeste.”

Cum poţi să „reglementezi democratic” „îngrădind”, este un secret pe care numai creierii domniei sale cred că ar fi în stare să-l explice. Pentru că este mai mult decât evident, „autoreglarea” sistemului la care face referire, („piaţa liberă de manifestare virtuală” dacă vreţi), este un concept pe care cutia craniană a dumisale se dovedeşte prea mică pentru a-l putea cuprinde.
Acolo e loc numai pentru „reglementare centralizată”.
Eventual prin lege.

Ştiu că sunt păreri diferite pe subiectul ăsta şi cu siguranţă şi argumente pro & contra. Sunt un avocat înfocat al libertăţii virtuale şi am de gând să ridic toate mănuşile.
Nu vă sfiiţi.

Viq

**********************

PS.

Vis nastasian…

VIS NASTASE

si sa nu fim misogini…

girls-in-prison

**********************************************************

Reclame