Mai intii , daca n-ati citit , cititi

ASTA

Apoi , cititi si asta :

Au mai fugit doi pesedisti iliescieni , cu tot cu voturile pe care le aduceau pesedelei in timpurile bune !!
Desigur , au migrat catre cel sustinut pe shestache de nea Nelu , catre Sorin Oprescu …

De , cind esti asa de Prostanac , n-ai ce sa le faci si nici cum sa-i „opresti” !

Niste tzarani !!! 🙂

PSD a pierdut în ultima perioadă alte două nume grele, reprezentînd punți solide de legătură cu mediile universitare și artistice, și care au fost folosite din greu în anii electorali precedenți. Acum, cei doi, care sunt și rude de sînge, au jurat în barbă să lupte pînă la capăt împotriva foștilor aliați.

Cine sunt respectivii? Nimeni alții decît bossul universității „Spiru Haret”, Aurelian Bondrea, și dramaturgul Dinu Săraru , fost director al unor reputate teatre bucureștene, ambii din „sfera” președintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.

În prezent, amîndoi lucrează de zor, în subteran, pentru Sorin Oprescu, o misiune majoră fiind atragerea cît mai multor nume grele din domeniile artistic-intelectuale (universitari, actori, scriitori, regizori etc) în tabăra „doctorului”.
Ceea ce se știe mai puțin e faptul că Bondrea și Săraru sunt și neamuri de sînge, veri, ceea ce face legătura și mai puternică. În plus, schema se completază și cu Ruxandra Săraru, fiica dramaturgului, în prezent șefa departamentului de marketing al Radioului public și mîna dreaptă a președintelui instituției, Maria Țoghină.

(inpolitics . ro)

*

Doctorul – primar a scos deja garoul folosit pt. hemostaza pacientului PSD , accidentat din toate partile . De acum , sa vedeti „hemoragie” !!
eheeeee !!

👿 🙂

UPDATE :

AICI

Reclame