Fara cuvinte !

Cucuveaua din fruntea CSM , – o fosta infractoare dovedita tocmai cu ajutorul declaratiei ei de avere – dar scapata de acelasi CSM , a decis sa sesizeze Curtea Constitutionala prin intermediul Avocatului Poporului , pentru ca functionarea ANI este ilegala deoarece foloseste declaratiile de avere ale parlamentarilor, magistratilor si functionarilor publici care , la rindul lor , sunt ilegale si anticonstitutionale printr-o decizie ciudata si aiuritoare a aceleiasi Curti , inca din luna Aprilie ..!
In acest moment toti hotii adevarati , cu greutate , din Romania pot rasufla usurati : nu doar ca averile nu le vor mai putea fi confiscate .. dar , nici macar nu vor mai fi obligati sa le scoata la lumina , prin completarea declaratiilor de avere si de interese .
Ma scuzati dar , in acest moment , Romania a fost luata ostateca de Mafia politico-economica ….
Si nu prea vad ce s-ar mai putea schimba …. politicienii – mafioti , magistratii – traficanti si functionarii publici – hotii din buzunare , au nevoie de liniste si de intuneric , pentru a-si savura prada bogata , strinsa in acesti 18 ani de jaf si nelegiuire .

Asa ca , ultimul sa stinga , va rog , lumina ….

Si , ca sa facem un priveghi in buna traditie moldoveneasca , cind se leaga mina mortului cu guta de pescuit pentru „glume” in miez de noapte , am primit si noi de la amicul Chibit un joc , sa nu ne luam lumea-n cap , de disperare !
AICI :